Qui som?

 
Des de l’any 1990, el Centre Acadèmic System ha estat oferint suport escolar a nois i noies de totes les edats.  Som un centre d’ensenyament que des de fa 25 anys creix sobre el compromís de satisfer l’objectiu acadèmic de cada un dels seus alumnes.

També som centre col·laborador del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i impartim cursos ocupacionals i de reciclatge.  A través de l’experiència, hem creat unes bases educatives que garanteixen l’èxit acadèmic dels nostres alumnes i que ens han permès obtenir la certificació ISO 9001: 2008 amb la finalitat de millorar continuadament, sempre respectant el marc legal establert. Així mateix, també som Centre Examinador ACTIC.

El Centre Acadèmic System basa el seu treball en tres pilars: serietat, professionalitat i qualitat. A més a més, el nostre interès és el de treballar amb cada alumne de manera individual, detectant les seves necessitats específiques. D’altra banda, comptem amb equips d’última tecnologia i una gran varietat de material escolar de totes les assignatures i nivells per fer que cada classe sigui del tot rendible i, alhora, amena. 

La Direcció del centre treballa en col·laboració amb tot el seu equip amb el convenciment que aquest és el millor camí per aconseguir una dinàmica de treball eficaç i d’alta qualitat que ajudi a aconseguir un bon resultat acadèmic als nostres alumnes.